Алла та Ігор Сенчило
Київ
Підтримати
Моя історія
сайт

Доброго вечора, ми з України!
Ми Алла та Ігор Сенчило заснували власну справу більше 10 років назад, щоб створювати довершені дерев’яні речі ручної роботи для затишку вдома.

WOODSTUFF український сімейний бренд сучасного дерев’яного посуду, який поєднує природу та дизайн, технології та традиції деревообробки.

Головна мета покращувати життя людей вдома та зберігати традиції. Посуд створений для того, щоб отримувати естетичне задоволення під час приготування та прийому їжі, теплих посиденьок у сімейному колі.

Наші фішки:  дизайн та естетика натурального дерева, функціональність та принципи сталого розвитку, за якими працює виробництво. Ми щороку висаджували нові дерева, щоб відновлювати баланс дерев замість використаних для виробництва.

В команді працює 14 людей, але через військове вторгнення Росії в Україну наше виробництво було призупинене.
Частина наших співробітників з перших днів війни вступили до тероборони та ЗСУ, щоб захищати нашу країну та Київ. Попри все з 4 квітня ми відновили роботу у Києві в неповному складі.
У перший день початку роботи 100% від продажів наших товарів ми перерахували на потреби Армії, а далі частину прибутку від продажів перераховуємо на потреби ЗСУ або в благодійні Фонди (наприклад 15% від продажів Великодньої колекції будуть перераховані в Фонд матері та дитині Місто Добра)

Ми хочемо працювати попри всі складнощі і будемо вдячні за підтримку малого українського бізнесу!
Разом ми переможемо!
Слава Україні!

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Олександр Задерей, Херсон
Всім привіт! Мене звати Задерей Олександр, я – співзасновник мережі магазинів риби та морепродуктів Forellis. Мережа заснована у 2...
Підтримати
Оксана Борисюк, Київ
ANTE CONSULTING GROUP – це консалтингова компанія у сфері надання бухгалтерських послуг малому й середньому бізнесу в Україні, ств...
Підтримати
Куриленко Дмитро Євгенійович, Одеса
Вітаємо! Компания “МеханІка Одеса” має промисловий профіль діяльності та спеціалізується на ремонтно-відновлювальних р...
Підтримати
ТОВ АЙ ДАБЛ-Ю ХОУМ, Київ
Компанія IWHOME створена в 2021році. І головною метою було будувати будинки швидко, і при цьому бути комфортними, стильними та які...
Підтримати