Анна Чайка
Харків
Підтримати
Моя історія
сайт

Наша компанія відновила роботу через тиждень після початку війни. 

Ми невелика аудиторська компанія з Харкова, що спеціалізується на ініциативному аудиті та аутсорсингу бухгалтерії. Ще за рік до «корони» ми почали діджиталізувати наші процеси та зрозуміли як це було начасі. Бо в карантин ми взяли свої ноути та розійшлися по домівках.

Війна дуже сильно вдарила, немає слів, щоб визначити той рівень стресу, що відчули всі наші люди. Тиждень ми сиділи по підвалах та бомбосховищах. Потім наш сісадмін зателефонував і спитав як ми будемо пацювати. І це було таким собі тумблером.

Нажаль більшість наших клієнтів вимушені зупинитись, бо Харків опинився в зоні бойових дій, чи правильніше сказати, Харків і є зона бойових дій. Наше місто, як Ізюм та Маріуполь просто стрирають з обличчя землі. Це звичайна помста мізерних людей, бо вони самі себе переконали, що ми повинні радіти «руському миру». Але ж ні, ми громадяни великої вільної европейської країни.

Активними залишаються клієнти з ІТ сектору та логістики, але ми продовжуємо працювати по всіх важливих напрямках і по тих клієнтах, хто зараз немає змоги працювати. Це що стосується аутсорсингу.

Аудит на жаль повністю зупинився, залишились незакінчені проекти, які не має можливості продовжувати. Як і в аутсорсингу, в аудиті географія наших клієнтів це здебільшого Харків та область, також є Слов‘янськ, що на Донеччині та захоплена частина Луганської області. Сподіваюсь, що ми дуже скоро повернемось та закінчимо всю роботу.

Ми відкрили свої канали для консультацій всім, хто цього потребує. Зараз дуже важливо правильно працювати з гуманітаркою, бо багато хто приймає допомогу на свої картки, розумію, що зареєструвати благодійну організацію на сході зараз неможливо, але все ж таки ці питання потрібно врегульовувати можливо кооперуватися із вже існуючими організаціями, бо це наша репутація. І зараз ми всьому світові показуємо на що ми здатні. 

Ми надаємо ці консультації безкоштовно.

Вірю, що ми все відновимо, треба наскільки це можливо тримати свої команди. Людяність це нова валюта. Це дійсно той скарб, який не знайомий нашому ворогу. І завдяки людяності українців та всього цивілізованого світу ми переможемо!

Слава Україні!

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Роман Кондрашов, Дніпро
У мирний час я виготовляв складні ножі власного дизайну. У мне своя модельна лінійка ножів Cimmerian. Це мій бізнес і справа мого ...
Підтримати
Валентина Швед-Гірняк, Ірпінь
Вітання! Я – Валентина Швед-Гірняк, очільниця приватної ліцензованої школи TGI (ThinkGlobal Irpin`), яка знаходиться в м. Ірпінь К...
Підтримати
Ткаченко Олександр Олегович, Бровари
26 лютого 2021 в Маріуполі я припинив свою діяльність пов’язану з продажем та відправкою сушеної риби та морепродуктів. Скла...
Підтримати
Володимир Бабанін, с. Рибчинці
Всім привіт!  Мене звати Володимир. Я з моїм кумом Сергієм – переселенці з Донбасу. Перші спроби збудувати власну справу ми робили...
Підтримати