Данило Павличенко
Новомосковськ, Дніпропетровська область
Підтримати
Моя історія
сайт

Наша маленька компанія Ecosamar заснована у 2014 році.

Після “Революції гідності” хотілось займатися тим, що принесе користь країні та нашому маленькому місту. Тому вирішили розвивати тему з сортуванням відходів та їх переробкою. 

Ми зробили мережу “еко-пунктів” по місту та приймали у населення вторинну сировину за кошти. Потім її сортували, пресували та робили із неї готовий продукт, який можна було б одразу переробляти. 

Нещодавно ми інвестували власні кошти та зробили цілодобову першу сортувальну станцію у місті. Мешканці мають змогу теперь у будь-який час приходити на станцію та сортувати сміття.

Війна змінила все:

1) Повномасштабне вторгнення зумовило руйнування деяких заводів з переробки вторсировини з якими ми працювали. Заводи не змогли нам виплатити кошти за нашу сировину, яку ми постачали їм до війни. Це нас позбавило 80% обігових коштів, які ми використовували для покупки вторсировини у населення, а також позбавило багатьох мешканців міста заробітку. Бо багато наших клієнтів по суті мали дохід тільки зі здавання нам вторсировини.

2) у нас зламався прес, який ми придбали у 2014 році. Він пропрацював 8 років. Тому вже виснажився. І ми потребуємо нового пресу.

Ми виконуємо такі важливі соціальні та екологічні функції:

1) наша компанія відправляє на переробку близько 100 тонн  сміття у рік. 2) ми створюємо робочі місця3) надаємо змогу незахищеним верствам населення заробити кошти на здачі вторсировини.

Будемо вдячні за допомогу і підтримку!

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Expert Beauty Clinic, Київ
Привіт! Ми – команда Клініки краси Експерт, центру краси та косметології. Головне, що ми хочемо сказати, це те, що для нас це не т...
Підтримати
ТОВ "МАЛС", Суми
Інтернет-провайдер ТОВ “МАЛС” вітає українців та інших громадян світу! Наша команда вже багато років забезпечує безперервний інтер...
Підтримати
Катерина Кульченко, Харків
Привіт! Мене звати Катерина і мені 32 роки.  Свій шлях в бізнес я почала майже 10 років тому. Свій початок я почала з того, що зна...
Підтримати
Олексій Пучков, Запоріжжя
Наше хлібопекарне виробництво «Урожай» працює з 1995 року у м.Запоріжжі. Це середнє за обсягом продукції підприємство, нині на ньо...
Підтримати