Денис Кондратьєв
Харків
Підтримати
Моя історія
сайт

4TEAM CLOTHING – це бренд одягу, з власним виробництвом, який в мирний час виробляв оптом дуже крутий дизайнерський мерч на замовлення.

Основними нашими клієнатми є IT-компанії, які дбають за якість та дизайн корпоративного мерча, котрий вони дарують своїм працівникам.

З них такі відомі компанії, як: Plarium, Game Loft, EPAM, Coral Travel та інші. Але, на жаль, більшість з нашої дружньої команди, була вимушена поїхати з Харкова, де знаходяться наші потужності. 

Так само як мільйони наших співвітчизників ми роз’єднались зі своїми сім‘ями, домівками, роботою, рідними містами…Але ми дуже скоро повернемось та станемо ще сильнішими, ніж є зараз. 

Щоб допомогти нашим воїнам скоріше вигнати усіх клятих «освободітєлєй»  ми вирішили зайнятись тим, що ми любимо і вміємо краще за все – робити крутий одяг для армії!

Завдяки потужностям наших колег з Одеси та Хмельницького та донатів від наших клієнтів, інших волонтерив, та просто небайдужих людей, ми вже виготовили 721 комплект термобілизни, 380 балаклав та 607 футболок! Але тепер нам потрібна ваша допомога, аби виготовить ще більше!  

💵Отже, ми збираємо 285 000 грн на виробництво 3500 футболок для нашої армії.

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Станіслав Зубцов, Ставище
Всім привіт, мене звати Станіслав, я з міста Маріуполя. Після вторгнення російського агресора та знищення  міста, мені дивом вдало...
Підтримати
Олександр Золотенко, Костянтинівка
Вітання! Мене звати Олександр, я займаюсь стоматологічною практикою. І вже двічі стикався з агресією росії, через що вимушений був...
Підтримати
Остап Павлюк, Северинівка
Ми – благодійни фонд “People for People”. Зараз наш головний проект – це наметовий кемп “РестартR...
Підтримати
Олеся Карцева, Славутич
Мій бізнес – це мрія мого життя, ми відкрилися три роки тому у маленькому містечку Київської області, Славутичі. Англійська студія...
Підтримати