Дмитро Андріянов
Бровари, Київська область
Підтримати
Моя історія

Вітаю!

Я – Дмитро Андріянов, співзасновник клубу DASport у місті Бровари, Київської області.

Майже рік назад, 10 травня, ми з партнеркою Іриною Бондаренко відкрили двері нашого невеликого, але дуже атмосферного клубу.

В нас тренуються тільки з тренером, бо ми є професійні, виступаючі спортсмени, ми знаємо, що спорт може не лише допомагати, але й шкодити. Половина наших клієнтів приходять до нас саме після такого шкідливого фітнесу, хто з хворими колінами, а хто зі спиною.

В DASport немає тих, хто «просто побігати доріжкою» або любителів потусити. До нас приходять із конкретним запитом, який ми спільно вирішуємо.

Більшість наших клієнтів працюють за програмою схуднення «DA, я зможу!». Вже бачу скепсис і іронію у ваших очах. Але ні, ми не про чарівні пігулки, курячу грудку чи біг до 7-го поту. Ми – за виважений і здоровий підхід.

У Google посиланні є відгуки тих, хто з нами працює, і кожен з них – наша гордість і радість.

В нас невелика площа, але і кожному тренажері, в кожному метрі багаторічний досвід роботи з людьми.

До війни у DASport було майже 70 активних клієнтів, а тих, хто відвідував клуб мінімум 3 рази на тиждень до 50 чоловік, половина з них працює з нами з дня відкриття.

З першого дня війни клуб DASport ми зачинили, більшість наших клієнтів залишили домівки. Ми зупинили бізнес, але продовжували виконувати зобовязання перед контрагентами (орендодавцем, ОСББ (в будинку якого знаходиться клуб), постачальниками комунальних послуг). Абонементи клієнтів було «заморожено», тобто вони не втрачали дні тренувань.

Прийшло розуміння того, що спорт нікому не потрібен, а власне здоровя є другорядним пріоритетом. Тому проблема біла одна і глобальна – як жити далі і що робити зі справою всього життя. Відповідь – трансформуватися, чи диференціювати бізнес в онлайн. Я продовжив працювати з клієнтами, тренуючи їх онлайн через месенджери чи Zoom, контролював харчування. А клієнти зараз знаходяться по всьому світу. Весь досвід роботи з людьми, принципи програми «DA, я зможу!» можна і потрібно масштабувати на весь світ. Чому? Основна ідея, цінність, яку я хочу донести людям: спорт та правильне харчування є основою здоровя, а відбудовувати Україну повинна сильна та здорова нація.

 

Розробка мобільного застосунку DASport, який об’єднає в собі досвід та випробуваний підхід нашого клубу:

1. Знайомство та тестування, для виявлення персоналізованих проблем та завдань

2. Формування системи харчування з прикладами меню (наразі клієнти отримують pdf файл)

3. Відеотренування

4. Комьюніті та чат спілкування підопічного з тренером

У преміум пакеті можливе онлайн тренування з тренером


ЧИМ ЗАСТОСУНОК
DASport ВІДРІЗНЯТИМЕТЬСЯ від безлічі інших?

Бо ніхто не залишиться без уваги, бо це не бездушний алгоритм, кожен клієнт знаходиться під наглядом та контролем тренера, в спілкуванні через чат. Я знаю, що в схудненні найважливіше не залишитися сам-на-сам.

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Тарас Плетенюк, Умань
Привіт, мене звуть Тарас, останні п’ять років займаюсь виробництвом опалювальних гранул, пелетів, використовуючи як сировину...
Підтримати
Оксана Бойправ, Київ
Привіт. З вами Bo Brand і це мій бізнес це пошив постільної білизни.  3 роки я і моя команда несли свою затишну бавовняну місію і ...
Підтримати
Лариса Пенська, Кропивницький
Доброго дня, шановні донори! Хочемо висловити свою подяку за те, що маємо шанс отримати підтримку від Європейських та українських ...
Підтримати
Наталія Лимонова, Київ
В нас є мрія: 10 мільонів учнів навчаються із задоволенням на математичній платормі GIOS. Ми розробили гейміфіковані TikTok style ...
Підтримати