Калиниченко Маргарита
Київ, Київська
Підтримати
Моя історія
сайт

Мене звати Маргарита, а праворуч від мене сестра Віра. Родинний бізнес ми створили 7 років тому у Харкові – це майстерня дитячого текстилю “Happy Spaces” з власними ілюстраціями, які створює Віра. А два роки тому перевезли свій бізнес до Києва. Майже 6 років я проживаю у Ірландії і керую бізнесом дистанційно та ще ніколи тисячі кілометрів, які розділяють країни, не відчувалися такими короткими, а ірландці з українцями такими об’єднаними.

Коли почалась війна ми відпустили всіх співробітників, щоб вони мали змогу виїхати з міста. 48 днів, поки не працювала майстерня, ми підтримували кожного з них, незалежно від того, де вони знаходились. І я дуже пишаюся кожним із них, бо всі допомагали країні у своїй сфері, на своєму місці: шили бронежилети, в’язали маскувальні сітки, просували благодійні проєкти.

В Ірландії я теж почала волонтерити з першого тижня війни. Разом з волонтерською організацією Ukrainian Action, благодійною організацією Flights for Freedom та за підтримки ірландського логістичного бізнесу, ми вивезли вже майже 1000 людей з важко постраждалих регіонів, включаючи незаконно депортованих людей з Маріуполя через росію до Ірландії.

 

Вже два місяці як наша команда частково повернулася до Києва і ми відновили роботу. Звісно, для українського споживача, наша продукція тепер не актуальна. А на міжнародному ринку, де ми працювали до початку війни, продажі теж впали, бо люди хвилюються замовляти вироби з країни, де проходить війна. Але ми дуже вдячні за те, що маємо. Це допомагає нам сплачувати податки, зарплати і підтримувати сім’ї наших співробітників.

 

Ми в “Happy Spaces” готові відправляти свою продукцію по всьому світу. Кожне замовлення має важливе значення для того, щоб бізнес жив й надалі.

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Мирослава Шимко, Київ
Вже майже понад 25 років я допомагаю людям покращити якість свого життя, змінюючи посмішку. У 2006 році, разом з моїм сином Максим...
Підтримати
Тітаренко Ольга, Миколаївка
         Роздрібний магазин “Світанок”, інтернет-магазин “Щедрий врожай” ()          Метою нашої діяльност...
Підтримати
Богдана Леонова, Киев
Hello to all citizens of the Universe! 🌎 We are food technology team from Ukraine 🇺🇦 – GreenGo 🌱, who has a big dream –...
Підтримати
Олег Свищ, Київ
Привіт. Ми засновники креативного агентства idealers(дилери ідей). Наша суперсила – гумор. До початку військової агресії Рос...
Підтримати