Катерина Гришина
Київ
Підтримати
Моя історія

Привіт! Ми – «Тут Буде» – молода мережа кав’ярнь pet-friendly.

15.04.22 ми святкуватимемо свій перший День Народження, уявляли ми його трохи в іншому форматі…

Саме з цієї дати почалась наша історія, «Тут Буде» це 7 різних, але однаково смачних і затишних кав‘ярень Києва. За цей рік ми створили власне виробництво: кондитерський цех і власна обсмажка кави. Ми звикли бути самостійними і проводити забезпечення на власних ресурсах, ми створили 120 крутих робочих місць.

З 01.03. настала нова реальність «Тут Буде» це волонтерство. Ми відкрили двері свого Кондитерського Цеху і кинули всі свої сили для приготування їжі, а це більше 1500 обідів щодня, для наших захисників, медичних працівників, а також тих, хто потребує допомоги.

Зараз наша команда складає близько 40-ка співробітників і волонтерів, які не полишали Києва. 

 На сьогодні лише 2 з 7 наших кав‘ярень працюють на 20% від своїх можливостей. Ми не хочемо втрачати свою команду і персонал решти наших локацій ми хочемо, далі забезпечувати хороші робочі місця і розвивати чесний Український бізнес. 

 Наразі у нас немає цих ресурсів, всі кошти за ці 1,5 місяці пішли на допомогу ЗСУ! Тому,  ми приєднуємось до цього проекту і сподіваємось він допоможе нам повернутись на Економічні рейки країни. 

  Ваші донати допоможуть нам покрити комунальні затрати кав‘ярень для їх запуску, закупити упаковку для обідів, які ми готуємо на волонтерство, повернути робочі місця 2-м сотням людей.

 

 

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Анна Мазур, Київ
Happy Monday працює, щоб українці знаходили роботу та могли підтримувати себе і країну. Наш фронт зараз — це якісна, важлива та пе...
Підтримати
Олег Яковенко, Київ
Наша компанія ANDROY LTD займається створенням підводно-повітряного мультидрона.  Це – принципово новий вид транспорту. Новизна ід...
Підтримати
Радіо "Ми з України", Львів
Доброго дня, Ми з України! “Ми з України” – так називається радіо, яке ми робимо для всіх українців, де б ви зар...
Підтримати
Олександр Грабовський, Івано-Франківськ
Слава Україні! Мене звати Олександр Грабовський, я засновник групи брендів Star Face Family. З 2013 року Star Face Family  проводи...
Підтримати