Оксана Прохорова
Херсон, Херсонська
Підтримати
Моя історія
сайт

Наш проект “ВерміДім – Добробуд” направлено на  вирішення проблеми  переробки харчових та органічних відходів за допомогою червоного каліфорнійського черв’яка.

Харчові відходи, потрапляючи на звалища, стають джерелом забруднення ґрунту, води і повітря, виділяють шкідливі гази, що призводять до парникового ефекту, а також блокують можливість переробки неорганічних відходів у вторинну сировину.

Наша команда займається переробкою біомаси з 2013 року в альтернативне паливо. У зв’язку з пандемією COVID  ми зіткнулися з необхідністю вирішення проблеми переробки біомаси, застосовуючи принцип віддаленої зайнятості співробітників. Так народилася ідея локальної переробки біомаси, а саме харчових та органічних відходів, за допомогою червоного каліфорнійського черв’яка. Цей спосіб переробки не вимагає інженерних мереж з параметрами, що притаманні виробництву з високим рівнем механізації. За два роки роботи над стартапом ми відпрацювали унікальний алгоритм отримання врожаю хробака та добрива, що забезпечує фінансову стабільність проекту.

Відпрацьована нами Технологія за рахунок ярусного розміщення черв’ячків  утилізує максимальну кількість органічних відходів, на мінімальній робочій площі. Проект передбачає  розміщення модулю  безпосередньо на місцях виникнення харчових  відходів. Це може бути  території ОСББ поряд з контейнерами для сортування сміття а також ринки, бази відпочинку, пляжі, та підприємства які переробляють овочі та фрукти.

Переробивши сміття ми збережемо здоров’я українців, та отримаємо родючий ґрунт без якого неможливо нагодувати українців.

Соціальний вплив проекту “ВерміДім – Добробуд” – Створення робочих місць; Залучення незахищених верств населення; Зменшення навантаження на міські сміттєзвалища; Скорочення шкідливих викидів у навколишнє середовище.

Наша команда це команда професіоналів об’єднаних єдиною ідеєю – зробити наші міста чистішими.

“ВерміДім – Добробуд” це шлях до гармонії людини з природою.

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Володимир Бабанін, с. Рибчинці
Всім привіт!  Мене звати Володимир. Я з моїм кумом Сергієм – переселенці з Донбасу. Перші спроби збудувати власну справу ми робили...
Підтримати
Анна Бондар, Київ
Привіт!  Мене звати Анна. Я – співзасновниця українського бренду Glozis. Ідея організувати Glozis народилася у 2011 році. Нашою ме...
Підтримати
Сергій Лінько, Київ
Привіт! Ми – логісти у день, логісти уночі. Змушуємо вантажі рухатись. Ми – команда LB LOGISTICS, яка надає повний комплекс логіст...
Підтримати
Олексій Мітрохін, Київ
ТОВ НВП “МР-КВАНТ” – виробнича компанія, яка заснована в 2004 році та працює в галузі машинобудування, а саме виробниц...
Підтримати