Олександр Немировський
Херсон
Підтримати
Моя історія
сайт

Вітання!

Ми є виробниками товарів народного споживання, які можна побачити у кожній домівці на кухні, а саме металевих шкребків для чищення посуду, пакетів для сміття, рукавів для запікання,  пластикових прищіпок. 

Працювали на ринку України та експортували свою продукцію до більш ніж 50 країн світу, переважна більшість з яких країни ЄС. 

Наразі немає можливості нормальної доставки товарів для наших клієнтів, ситуація ускладнюється кожного дня, але ми незважаючи на обставини продовжуємо доставляти продукцію легковими, а не вантажними авто для замовлень, які були отримані до 24 лютого цього року. 

Це – надзвичайні витрати, адже наш товар дуже дешевий та об’ємний. Потребуємо вашої допомоги задля того, щоб у кожній домівці і досі були прості, але необхідні речі для прибирання. 

Витратили наразі більш ніж 30000 євро  (еквівалент 1 млн грн) на логістику, яка у мирний час коштувала б не більш ніж 5000 євро (еквівалент 210000 грн). Також у зворотному напрямку доправляємо ліки для тих працівників нашого виробництва та членів їхніх сімей (більш ніж 300 осіб), що залишилися у Херсоні та області, не мають змоги самостійно покинути оселі. 

Зосередили свої сили на організації та пошуку гуманітарної допомоги з ЄС (переважно з компаній які були нашими партнерами), результатами стали більш ніж 1200 м3 направленої гуманітарної допомоги до України (ліки, їжа, одежа, товари першої необхідності). 

Навіть, якщо ваш внесок буде маленьким, це все одно допоможе нам і далі робити нашу справу, скільки вистачить сил.

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Володимир Дуденко, Оріхів, Запоріжжя
Привіт! Три роки тому з’явилася мрія, побудувати будинок мрії за Американською технологією SIP (Structural Insulated Panels). І то...
Підтримати
Анастасія Носенко, Дніпро
В Дніпрі я працювала спеціалістом подологом, минулого року ми відкрили власну студію Podo Place. Наразі з 8 річною дитиною ми виму...
Підтримати
Оксана Прохорова, Херсон
Наш проект “ВерміДім – Добробуд” направлено на  вирішення проблеми  переробки харчових та органічних відходів за...
Підтримати
Денис Кондратьєв, Харків
4TEAM CLOTHING – це бренд одягу, з власним виробництвом, який в мирний час виробляв оптом дуже крутий дизайнерський мерч на замовл...
Підтримати