Олександр Золотенко
Костянтинівка, Донецька область
Підтримати
Моя історія

Вітання!
Мене звати Олександр, я займаюсь стоматологічною практикою. І вже двічі стикався з агресією росії, через що вимушений був переїжджати.

Перший раз було у 2014 році. Після окупації міста, де я народився та виріс (м. Горлівка), я був вимушений вперше залишити свій бізнес і переїхати до міста Костянтинівки на Донеччині. Я зняв приміщення для організації стоматологічного кабінету, на останні гроші придбав найдешевшу стоматологічну установку і почав працювати.

Завдяки отримання коштів від грантових програм міжнародних донорів у 2017 році (PIN, DRC, Карітас) зміг закупити додаткове обладнання, витратні матеріали та навіть рекламну вивіску. 

У 2020 році розширився (придбав ще одну стоматологічну установку та створив додаткове робоче місце). У 2021 році провів реновацію обладнання вже за свої зароблені кошти.

6 квітня, після закликів до евакуації від очільника області, був вимушений виїхати знов. Ми з родиною знов опинилися в жахливому стані, в новому місці, без змоги працювати, заробляти на життя, на оренду, на утримання дитини.

Зараз ми в Вінниці. Вдалося вивезти 1/4 обладнання. Знайшли приміщення, підписали договір оренди. Решта обладнання залишилася в м. Костянтинівці.

Ставши вже вдруге переселенцями ми не залишаємо надії на нормальне життя в Україні та благаємо про допомогу, бо не маємо змоги через брак коштів почати повноцінно працювати та сплачувати податки. 

Щоб бізнес продовжив життя, нам потрібні гроші, нове обладнання. Надіюся на залучення міжнародного фінансування, але найбільше покладаюся на власні сили.

Дуже хотілося б релокувати залишки обладнання, меблів та почати повноцінно працювати в м. Вінниця. Але такої можливості зараз немає через брак коштів та постійні обстріли мого міста.

В мене є досвід чесного, ефективного освоєння грантової, фінансової допомоги, яке зараз нам потрібне як повітря. За кожну копійчину я відзвітую і все буде вкладено в поновлення робочого процесу та у шлях до повернення нормального життя. 

Сьогодні ми намагаємося допомогти переселенцям, які також були вимушені покинути свої домівки. Надаємо стоматологічні послуги за собівартістю. 

 Я хочу жити в Україні, бо я – Українець!! І Україна – це я.

Прошу допомоги, бо не маю змоги платити за оренду приміщення, купувати витратні матеріали, обладнання тощо. 

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Загальський Андрій, Рівне
Привіт! Дякую за те, що знайшов час завітати до нас. Ми – команда Lerrium. Невеличка компанія, виробник якісних і незвичайни...
Підтримати
Остап Павлюк, Северинівка
Ми – благодійни фонд “People for People”. Зараз наш головний проект – це наметовий кемп “РестартR...
Підтримати
Олена Городницька, Киів
Вітання! До війни в Києві в нас працювала клініка естетичної медицини Be Perfect Clinic.  На жаль сфера естетичної медицини не наг...
Підтримати
Наталя Петько, Кременчук
Привіт! Ми — колектив фірмового магазину дитячого одягу “Lukas-Kids” у Кременчуці. Протягом 5 років радували маленьких...
Підтримати