Олексій Мельник
Київ
Підтримати
Моя історія
сайт

netMEET – мета всесвіт для навчання, роботи та івентів. 

Віртуальний світ, що надає можливість продуктивно та інтерактивно працювати, навчатися, проводити конференції, корпоративи та виставки.
Тут ви не просто спостерігаєте за картинками або слухаєте пряму трансляцію з вебкамери, тут ви є учасником всіх подій, що відбуваються. 

Ви можете спілкуватися, знаходити нових друзів, презентувати матеріали, танцювати, виражати емоції та грати в різні ігри. Наша мета – робити онлайн івенти максимально схожими до офлайн, саме тому цей світ ви можете зробити таким як ви захочете!

   Два місяці тому ми готували один із найбільших івентів в нашому мета всесвіті, створювали власний мета всесвіт для міжнародної компанії та готували оновлення нашої платформи, а тепер все наше життя зупинилося з 24 лютого, як і життя мета всесвіту zMEET. 

Російська армія почала руйнувати нашу країну, а для нас знищила наше ім’я, яке вже більше двох років прославляло нашу країну поза її межами, було символом яскравих онлайн івентів та кастомізованих мета всесвітів. 

А тепер нам довелося стати netMEET, адже наша улюблена Z – це тепер символ насилля та геноциду. 

Ми створили нашу платформу, щоб дарувати людям яскраві емоції, надати можливість навчатися, спілкуватися та працювати з будь-якого куточку планети, і прагнемо продовжувати нашу місію та прославляти рідну Україну на весь світ! 

   Сфера івент індустрії зупинилася, тому стало складно розвивати мета всесвіт (як це було до війни), але ми продовжуємо працювати та розвивати наш мета всесвіт, сплачуємо податки, щоб підтримати економіку а також прославляти Україну!

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Василь Кохан, Калуш
Вітання! Наш вид діяльності – продаж запасних частин до спецтехніки світових марок; JCB, CATERPILLAR, CASE, NEW HOLLAND, KOMATSU, ...
Підтримати
Олександра Шевченко, Ірпінь
НЕОН – це ЗНОшний клуб, який готує старшокласників до ЗНО, допомагає зі вступом до ВНЗ та вибором напрямку професійного розвитку. ...
Підтримати
Олександер Зайцев, Херсон
Вітаю друзі! Мене звати Олександер Зайцев. У листопаді 2015 року в місті Херсон заснував лабораторію робототехніки RoboHouse для д...
Підтримати
Анна Мазур, Київ
Happy Monday працює, щоб українці знаходили роботу та могли підтримувати себе і країну. Наш фронт зараз — це якісна, важлива та пе...
Підтримати