Роман Бараннік
Запоріжжя
Підтримати
Моя історія
сайт

Вітання!

Мене звати Роман і я – директор води Аквіа.

А якщо серйозно, то наша справа дійсно пов’язана із водою, її очищенням, доставкою людям, зберіганням або створенням та обслуговуванням систем, які можуть із будь-якої калюжі створити безпечну, фізіологічно повноцінну, корисну питну воду.

Наш бізнес – це сімейна справа, якою почав займатися мій батько у 1999 році. Потім у 2010 році, йому на допомогу прийшов я. А згодом до нас приєднався і мій старший брат, який очолив логістику, і моя дружина – бухгалтер. Але, крім нашої сім’ї, до складу компанії сьогодні вже під назвою Науково-виробниче об’єднання Аквія, входять також і інші спеціалісти: інженери, технологи, водії-експедитори, співпрацівники контакт-центру та інші.

Ми єдині в Україні ми маємо дозвіл на безпечне зберігання води у дихаючих ємностях, по запатентованій технології 30 діб, поряд із звичайним строком зберігання – 24 години.

У 2021 році у рідному Запоріжжі ми відкрили Музей Води. Це вдалося завдяки підтримці Запорізького національного університету.

Але, суворі умови сучасності приготували нам усім нові виклики. Музей зараз нікому не потрібен. Але потрібна якісна питна вода і ми доставляємо її усім, хто її потребує.

Є задумка створити мобільний цех з доочистки питної води, так би мовити “на колесах”. Суть полягає у тому, щоб у кузові вантажівки обладнати універсальну систему з очистки води, яка могла би своїм ходом під’їхати до будь якого місця, занурити свої шланги до будь-якого джерела, навіть забрудненого, підземного чи поверхневого і очистити воду, зробити якісну та безпечну питну воду, не зважаючи на засоленість чи забрудненість водного джерела. На це потрібні кошти, і ми будемо робити такий проект навіть самостійно, але із вашою допомогою, зробити це нам буде і легше, і швидше.

Це могло би напоїти тих, хто потерпає від спраги, а можливо і врятувати чиєсь життя. 

Дякую усім за вашу увагу.

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
ТОВ "ФРЕНДТ", м. Вінниця
Привіт, ми — команда ФРЕНДТ з Вінничини. Більше 8-ми років ми працюємо для того, щоб наші аграрії виходили на новий рівень землеро...
Підтримати
Роман Кондрашов, Дніпро
У мирний час я виготовляв складні ножі власного дизайну. У мне своя модельна лінійка ножів Cimmerian. Це мій бізнес і справа мого ...
Підтримати
EXPERT GROUP, Дніпро
Всім привіт! Ми – команда виробничої компанії «EXPERT GROUP». Головний напрямок діяльності «EXPERT GROUP» – виконання проектів із ...
Підтримати
Олег Баликін, Одеса
Доброго дня ми з України!💙💛 Мене звати Баликін Олег, я – приватний підприємець з Одеси.  6 років тому ми побудували дитячі розважа...
Підтримати