Роман Рябов
Харків
Підтримати
Моя історія
сайт

Вітання!

Мене звати Рябов Роман, я професійний оцінювач майна з 2002 року.

До війни наша компанія ТОВ “Дельта-Консалтинг” працювала у Харкові. Це був сімейний бізнес, адже моя дружина Анастасія теж оцінювач.

Ми протягом 19 років виконували оцінки нерухомості, земельних ділянок, автомобілів та обладнання для місцевих компаній та для приватних осіб. Сплачували податки та постійно підвищували нашу кваліфікацію.

Із початком війни 24 лютого 2022 року ми були вимушені залишити рідний Харків, адже бойові дії точилися вже недалеко від нашого будинку, а російська артилерія почала обстріли всього міста .

Ми поїхали до Вінниці. Дякуючи нашим знайомим підприємцям нам вдалося орендувати недороге житло та потрохи обживатись на новому місці.

Коли минув перший місяця війни ми вирішили що треба щось робити, якось починати працювати. Але замовлень та клієнтів геть не було. По-перше війна, по-друге нас ніхто не знав у Вінниці.

Наші друзі змогли передати нам з Харкова деяку офісну техніку, а в притулку для біженців ми взяли стільці.

Ми почали давати рекламу наших послуг в інтернеті та шукати клієнтів.

Наразі маємо декілька клієнтів, але це невеликий обсяг роботи і якби не допомога від Держави Україна та від ООН, нам би було важко.

Хочемо розвивати бізнес у Вінниці допоки йде війна. Але після її завершення звісно бажаємо повернутися додому в Харків.

 

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Анастасія Бугайчук, Київ
Мене звати Настя і ми з моєю мамою Вікторією розвиваємо свій швейний бізнес. Мама з 16 років шиє на замовлення, вона дипломований ...
Підтримати
Олександр Задерей, Херсон
Всім привіт! Мене звати Задерей Олександр, я – співзасновник мережі магазинів риби та морепродуктів Forellis. Мережа заснована у 2...
Підтримати
Латишова Наталія, Київ
Мене звати Наталія) Я моя команда займаємось продажем м’яса і ковбасними виробами Халяль. Наразі є магазин у місті Києві та власни...
Підтримати
Олег Баликін, Одеса
Доброго дня ми з України!💙💛 Мене звати Баликін Олег, я – приватний підприємець з Одеси.  6 років тому ми побудували дитячі розважа...
Підтримати