Валентина Швед-Гірняк
Ірпінь, Kyiv region
Підтримати
Моя історія
сайт

Вітання!

Я – Валентина Швед-Гірняк, очільниця приватної ліцензованої школи TGI (ThinkGlobal Irpin`), яка знаходиться в м. Ірпінь Київської області і була створена у 2019 році. До війни у школі навчалося майже 80 дітей. 

м. Ірпінь, Буча, Гостомель вже з першого дня війни стали місцями ведення основних бойових дій за Київ. Майже протягом місяця росія задавала нищівних ударів. Станом на зараз у м. Ірпінь на 68% зруйнована інфраструктура міста та житлові об’єкти. Населення було майже повністю евакуйовано.

Ключовими викликами, з якими ми зіштовхнулися на зараз:

  • Діти, які залишилися в Україні, зазнають значного психологічного впливу не лише через переміщення, зміну звичних умов проживання та навчання, але й постійні повітряні тривоги. 
  • Українські родини, які перебувають за кордоном теж поки не можуть повернутися в Приірпіння (Ірпінь, Буча, Ворзель, Гостомель) через поки не відновлену інфраструктуру міста, необхідність часу на розмінування території та помешкань. 
  • Батьки готові повертатися з моменту відновлення централізованих комунікацій (світло, вода, зв’язок), втім без дітей на період реконструкції та доведення до ладу житла.

 

Саме тому ми вирішили організувати TGI Camp – літній табір для дітей внутрішньопереміщених осіб (далі ВПО) у горах Карпатах на період липень-серпень (4 зміни табору тривалістю 14 днів кожна) командою школи TGI для відновлення сумарно за 4 зміни 100 дітей.

Ми знайшли тихе місце серед лісу на висоті 675 м над рівнем моря, адже переконані, що в тиші, серед гір діти зможуть відпочити від шуму постійний повітряних тривог, поспілкуватися наживо з однолітками, нарешті зустріти старих та знайти нових друзів. Із дітьми працюватиме команда із психологом задля зменшення ефекту війни на психічне здоров’я дітей. 

В залежності від розміру допомоги TGI Camp буде проведений або зі знижкою для родин, або повністю безоплатним для дітей ВПО. 

Для проведення однієї зміни табору потребуємо 289,9 тис. грн.

Наша відео історія – https://www.dropbox.com/s/bs5lbsmucvqxayp/tgi-camp-movie.mp4?dl=0

 

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Анна Бондар, Київ
Привіт!  Мене звати Анна. Я – співзасновниця українського бренду Glozis. Ідея організувати Glozis народилася у 2011 році. Нашою ме...
Підтримати
Олексій Соколов, Дніпро
Доброго дня! Мене звуть Олексій, я ветеринарний лікар та власник “Ветеринарної амбулаторії Соколова”. Працюєм з 2011 р...
Підтримати
Володимир Кирдій, Полтава
Дитячий простір YARD – інноваційний приватний дитячий садочок. З 24.02 ми зупинили роботу, але вже 4-го березня приймали у с...
Підтримати
Надія Макаренко, Софіївська Борщагівка
Вітаю! Мене звати Надія Макаренко і я займаюсь туризмом з 2006. В 2020му році я здійснила свою давню мрію заснувавши власну турист...
Підтримати