Володимир Бабанін
с. Рибчинці, Київська область
Підтримати
Моя історія

Всім привіт! 

Мене звати Володимир. Я з моїм кумом Сергієм – переселенці з Донбасу.

Перші спроби збудувати власну справу ми робили ще в українському Донецьку. Але у 2014 році, після окупації Донецька російськими військами, довелося покинути все, щоб зберегти свою свободу та життя, через свої патріотичні проукраїнські погляди. 

Ми переїхали в Київ і ось вже 8 років як ми розпочали все з початку. Нам завжди подобався агро-бізнес, ще з часів коли ми працювали у ProCredit Bank і надавали кредити фермерам. 

Ми реалізували нашу мрію і тепер маємо свою власну ферму –”Твоя Ферма”.

На даний час ми маємо фінансових зобов’язань на більш ніж 200 000 доларів США.

Всі ці грощі ми позичали у фізичних осіб, під досить великі відсотки на місяць, які справно виплачували і продовжуємо виплачувати досі.

Ми взяли в оренду з викупом, повністю зруйновану ферму. 

Ми вдвох провели електрику, відновили свердловину, розвели трубопровід з водою, відремонтували частину будівель та налагодили виробництво.

Зараз ми вирощуємо свиней, кур, полуницю та малину. Працює перший фірмовий магазин у Києві, котрий ми поїхали відкривати 23.02.2022. Але війн наздогнала нас вдруге. 

Ми продовжуємо і продовжимо працювати, адже це наша мрія. Мрія бути вільними, успішними бізнесменами-фермерами, котрі вирощують якісний продукт із частинкою своєї душі. 

Щомісячні виплати відсотків по великим займам не дають можливості нормально розвиватись і реінвестувати прибуток у розбудову. Все дуже сильно подорожчало через війну. У тому числі і валюта, у якій відбуваються виплати займів. 

Кожна ваша допомога – інвестиція! 

Слава Україні! Віримо в ЗСУ!

Будуємо економіку!

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Антон Глумаков, Київ
Вітаю, друзі! Мене звати Антон, я – власник невеликого бізнесу під назвою УкрМода. Це – інтернет-магазин вишиванок, який був засно...
Підтримати
Юридична компанія "Мережа права", Одеса
Слава Україні! Ми – юридична компанія “Мережа права”, яка покликана захищати права військових пенсіонерів. Через державні постанов...
Підтримати
Володимир Дуденко, Оріхів, Запоріжжя
Привіт! Три роки тому з’явилася мрія, побудувати будинок мрії за Американською технологією SIP (Structural Insulated Panels). І то...
Підтримати
ТОВ "Білка – зелені думки в дії", Харків
В травні 2018 року, після зустрічі з Беа Джонсон, народилась мрія: Хочу, щоб кожна українська сім’я замість пакету з пакетам...
Підтримати