Винний ресторан Wine Love
Київ, Київська
Підтримати
Моя історія
сайт

Привіт, ми ресторан Wine Love. Нас називали «київським Парижем» за атмосферу творчості, свободи та любові.

Війна розділила нас на «до» й «після».

До 24 лютого ми натхненно відкривали нові гастрономічні горизонти киянам і гостям столиці, проводили шефські вечері, винні дегустації, вчили людей розуміти вино у власній винній школі, творили, експериментували зі смаками та захоплювали.

Тепер всю цю творчість та любов ми продовжуємо транслювати близько 1000 киянам на день. Але вже як волонтери на ресторанному фронті.

Від початку війни наш шеф Катя Ткачук із командою забезпечує гарячими обідами 5 київських лікарень:

  • Олександрівську кліничну лікарню
  • Військовий шпиталь
  • Київський обласний перинатальний центр
  • Охматдит
  • Київську міську клінічну лікарню #17
  • А також Укрзалізницю та місцеву територіальну оборону.

За місяць із допомогою волонтерських організацій, професійних об’єднань та постачальників (які допомагають Wine Love продуктами, пакуванням і кухонним приладдям) ми змогли збільшити кількість приготованих порцій із 200 до 1000 на день.

Кухня Wine Love тепер працює на 250 % своєї потужності. А волонтерська команда розрослася із 7 людей до 20.

Наша постійна гостя Катя наразі стала адміністратором, а наш любий офіціант Сергій та ще десяток небайдужих людей готують, миють посуд, фасують, пакують, приймають, відвантажують.

Тож ваша допомога потрібна нам, аби й надалі продовжувати готувати та мати змогу хоча б трохи фінансово підтримати команду, яка весь цей місяць працювала по 14 годин на день на безоплатній основі, а також сплатити комунальні платежі.

Після закінчення війни нам також потрібні будуть кошти для повернення ресторану до звичної діяльності, закупівлю продуктів, зарплату, оренду та комунальні платежі. Орієнтовно 500 000 гривень.

З безмежною вдячністю до всіх, хто нас підтримує, працюємо далі на ресторанному фронті. Разом переможемо!

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Анна Бондар, Київ
Привіт!  Мене звати Анна. Я – співзасновниця українського бренду Glozis. Ідея організувати Glozis народилася у 2011 році. Нашою ме...
Підтримати
Кирило Гриценко, Суми
Ми – команда розробників “Меллівора” з м. Суми. У 2021 році ми створили будівельний 3д принтер та у серпні 2021 року н...
Підтримати
Володимир Кирдій, Полтава
Дитячий простір YARD – інноваційний приватний дитячий садочок. З 24.02 ми зупинили роботу, але вже 4-го березня приймали у с...
Підтримати
Дмитро Андріянов, Бровари
Вітаю! Я – Дмитро Андріянов, співзасновник клубу DASport у місті Бровари, Київської області. Майже рік назад, 10 травня, ми з парт...
Підтримати