Єва Галайда
Обухів, Київська
Підтримати
Моя історія
сайт

Привіт! Мене звати Єва. Я – засновниця українського бренду натуральної косметики BOGIKA 🐞

Для мене це не просто бізнес, а частина життя. Це люди, які з турботою створюють косметику, це клієнти, які розчулюють відгуками, це технологиня, бухгалтерка, фасувальниця тощо. Це – наша велика сім‘я, яку ми ласкаво називаємо сонечками.

Історія компанії почалася понад 5 років тому. Відтоді справа життя виросла з масштабу партії брусків мила до повноцінного сертифікованого виробництва, обладнаного за європейськими стандартами.

Зараз ми виготовляємо натуральну косметику, яка допомагає кожній українці відчувати себе красивою. Це підтверджують тисячі відгуків клієнтів, які ми бережемо у серці. 

На 2022 рік у нас були великі плани. Я готувала BOGIKA до ребрендингу, будувала нову аромамайстерню – унікальне виробництво, яке створювалося за стандартами європейської сертифікації GMP та ставила великі цілі. 

Та 24 лютого поставило плани на вимушену паузу. Все, що здавалося таким яскравим раптово стало сірим. Нам знадобилося два тижні, аби прийти в себе та зрозуміти, що потрібно рухатися далі. І вже 12 березня ми поновили роботу. Це був особливий день. Як же приємно повертатися до улюбленої аромамайстерні та знову вдихати аромати ефірних олій, змішувати креми та сироватки, з турботою пакувати кожне замовлення. 

Команда BOGIKA – це серце, наші сонечка. Зараз дівчатка працюють з різних куточків України. Хтось – з заходу України, хтось залишився в Обухові, а хтось, на жаль, продовжує працювати в умовах окупації. Ми приймаємо замовлення, виготовляємо нові продукти, підтримуємо ЗСУ та створюємо благодійні ініціативи, щоб підтримати людей, які були змушені покинути свої домівки. BOGIKA живе, і буде жити. Ми віримо, що на Україну чекаємо прекрасне майбутнє та робимо все, що від нас залежить для її процвітання. 

 

Слава Україні! 🇺🇦

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Кристина Бессолова, Вишгород
Доброго дня! Я – Бессолова Кристина, директор і за сумісництвом душа і серце нашої школи “Active School” у місті Вишго...
Підтримати
Олексій Мельник, Київ
netMEET – мета всесвіт для навчання, роботи та івентів.  Віртуальний світ, що надає можливість продуктивно та інтерактивно працюва...
Підтримати
Ірина Чукрєєва, Боярка
Мою увагу завжди привертали якісь незвичайні речі, наприклад, предмети декору, які можна було придбати не з під станка, а зроблені...
Підтримати
Валерій Голик, Київ
SportPlaza – це невеликий спортклуб, що об’єднав у себе багатьох постійних клієнтів, які просто люблять нашу команду, ...
Підтримати