Прокопенко Артем Вадимович
Гостомель, Київська
Підтримати
Моя історія

Ми – молодий український бренд, що розпочав свою діяльність не так давно, а саме: під час повномасштабного вторгнення країни – терориста.

МРІЯ – це не просто назва нашого бренду, а запатентована торгова марка, яка має для нас особливе значення.

На наших сторінках в інстаграм ми згадували ( https://www.instagram.com/mriya.btq ), що до початку війни, проживали в Гостомелі. У цьому місті є аеродром, і був неймовірний наш український літак- велетень «МРІЯ», яку знищили рашисти… Ми вирішили відновити  нову, котра, на нашу думку, ще неодноразово принесе успіх та визнання нашій незламній, нескореній, сильній країні!

Коротко про нас: проживаючи в Гостомелі, як кожне молоде подружжя, мріяли про щасливе, мирне та повне новими ідеями життя. Але, на жаль, війна внесла свої корективи…  24 лютого, перебуваючи в Гостомелі, до останнього не вірили в той жах, який спостерігали за своїм вікном. Пів години тиші – ми виїхали з міста, залишивши все, та дякували Богу, що живі та здорові.  Автомобіль – викрадено. З квартири окупанти винесли все, адже проживали там декілька місяців.  Нас залишили без нічого…

Але ми не здалися, не опустили руки, тому що вважаємо, у такий час, людина стає сильнішою та здатна на щось неймовірне. Узявши волю в кулак,  ми створили власний український бренд одягу – у цьому і полягає незламність нашої нації.

Продумано кожен крок:

По- перше, для підтримки економіки, усе виробництво та його процеси знаходяться в Україні;

По- друге, надаємо робочі місця.

Головне, що повинен робити, кожен бізнес нашої країни – це донатити для армії.

І наше подружжя не є виключенням, MRIYA boutique – це сімейний бізнес, моя дружина допомагає втілювати всі наші ідеї в життя.

Наша сім’я – це приклад сталевої волі та незламності, так як, брат дружини, захисник Азовсталі, який бився за нашу свободу в місті Маріуполь, а зараз знаходиться в полоні ; її дядько на фронті, в даний момент захищає нас, а ми в свою чергу, зміцнюємо економіку України, щоб після їх повернення, вони пишались тими людьми, хто знаходиться безпосередньо в тилу та робить все для зміцнення нашої країни.

Я маю багатий досвід в онлайн продажах, до бренду закуповував та продавав різноманітні товари. Зареєстрований ФОП з 2020 року.

Зараз потрібні кошти для маштабування нашого бренду, а конкретно для відшиву нових колекцій та рекламу.

Також, хочу додати, що наш одяг виготовлений з матеріалів найвищої якості, а моделі є унікальними, які виділяють нас серед конкурентів.

Будемо щиро вдячні за допомогу.

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Анастасія Лухтан, Софіївська Борщагівка
Вітання! Ми – школа вокалу Your Voice Studio в Київській області.  Наша велика мрія – довести, що співати може кожен, не обов̵...
Підтримати
Оксана Прохорова, Херсон
Наш проект “ВерміДім – Добробуд” направлено на  вирішення проблеми  переробки харчових та органічних відходів за...
Підтримати
Сашко Чернологов та Марина Григорова, Львів
В 2021 році ми почали втілювати в життя “Мрію” – створити власне кафе. За тиждень до війни відкрили на наше віко...
Підтримати
Сергій Єсипенко, Київ
Вітання! Ми – інтернет-магазин де-алкоголізованих напоїв з Європи OH-OH WINE. Ми вже понад 8 років боремось за своє існування шука...
Підтримати