Юрій Мельник
Одеса
Підтримати
Моя історія
сайт

Короче, є у нас невеличка локальна раменна у самому центрі Одеси “BAO.14”. Ми з хлопцями вже працюємо три роки там, працюємо самі, та робимо повністю з нуля свій продукт. Майже нічого не купуємо в магазині, а все вироблюємо самі, від лапші до вирощування зелені та переробки посуду.

Коли почалася війна я ні на секунду не вагався, що маю робити та яка моя та моїх братів суперсила. На той момент я був у Києві, де шукав приміщення під раменну і відразу взяв квиток і вранці наступного дня був на базі. 

Я повернувся і ми з хлопцями почали годувати ТРО на районі зі своїх продуктів та грошей. Ми знаходимося біля оперного, тому годували усіх місцевих захисників.

У нас там справжня військова кухня, бо протитанкові їжаки стоять прямо біля входу у ресторан. Потім з нами зв’язалися з управління МВД у Одесі і ми наладили щоденне харчування для них. 

Зараз ми працюємо кожен день і будемо працювати аж до перемоги. Ми видаємо приблизно 200-300 порцій щодня, годуємо простою їжею, але максимально збалансованою, щоб насичувала надовго. 

Багато продуктів нам дають волонтерські організації, а головне м’ясо. Зараз нам потрібні донати на одноразовий посуд, крупи та овочі, щоб продовжувати годувати. 

Одна порція їжі це небагато, але це один маленький крок до перемоги. А якщо робити таких кроків багато?

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Тетяна Кукла, Черкаси
Майже 12 років тому спочатку для власних дітей я відкрила приватний садочок, згодом початкову школу, що працюють за Монтессорі мет...
Підтримати
Тетяна Ювченко, Шостка
Привіт! Ми – жіночий фітнес-клуб “Ісіда Шостка”. Мета нашого клубу – зробити життя жінки більш якісним та яскравішим у...
Підтримати
Лариса Пенська, Кропивницький
Доброго дня, шановні донори! Хочемо висловити свою подяку за те, що маємо шанс отримати підтримку від Європейських та українських ...
Підтримати
Ярослав Семенець, Київ
Київське сухе варення — це солодкі, натуральні цукати ручної роботи, відтворені за автентичними рецептами ХІХ століття. Справжній ...
Підтримати