Ксенія Ющенко
Київ
Підтримати
Моя історія
сайт

Привіт!

Мене звати Ксенія Ющенко, я створила дитячий творчий табір «Час Індиго» та демократичну школу у місті Києві, також я є головою асоціації дитячих таборів України «Люди Літа».

Вже 15 років моєю основною місією та метою є створення комфортного простору для гармонійного особистісного та творчого розвитку дитини.

До війни ми приймали у своєму творчому таборі близько 800 дітей з України у літній сезон і 150 дітей у зимовий.

Та вже 24 лютого всі наші плани було зруйновано в одну мить. 

Багато наших дітей разом з батьками, сьогодні досі перебувають у небезпеці, двері нашої школи зачинені через небезпеку авіаударів у місті, а локації в яких ми проводили табори, приймають біженців.

Через війну, команда яка стала єдиною родиною була розкидана по всьому світу, наші діти частково залишились у окупованих містах, частково були вимушені покинути свої домівки та стати переселенцями, або покинули країну тікаючи від війни за кордон. 

Я з своїми трьома дітьми тікала з під обстрілів, з окупованого села під Києвом – Кухарів, села, яке сьогодні зруйновано майже на 80%, бо в ньому панували загарбники. 

Саме в цьому селі ми будували сучасний еко простір, та мріяли літом 2022 року прийняти перших гостей, а в осени 2022 року зробити там зелену школу для наших дітей.  

Сьогодні, ми повністю переформатували свою діяльність, наші тьютори продовжують навчати дітей у онлайн форматі, вони розробили нові цікаві проекти та уроки, всі діти, в кого є доступ до Інтернет, виходять з нами на зв’язок з будь яких країн та міст, в яких вони тимчасово опинились. 

Ми розуміємо, цього літа багато українських дітей не будуть мати змоги повернутися у свої домівки,тому ми вирішили цього літа спробувати організувати благодійний реабілітаційний психологічний табір для дітей та їхніх батьків. 

Шановні друзі, я звертаюся до вас за допомогою. 

Більш за все, нам потрібна фінансова  допомога для того, щоб мати змогу і надалі надати можливість нашій супер команді педагогів та тьюторів працювати, знайти гроші на оплату праці людям, які готові проводити благодійні табори та навчати дітей у такий нелегкий час безкоштовно, та фінанси, щоб підтримувати волонтерську діяльність, так як, на жаль вся наша волонтерська діяльність на сьогоднішній день організована лише за власний рахунок. 

Будемо вдячні будь якій вашій допомозі. 

Слідкувати за нашою командою можливо у наших соціальних мережах. 

Про наш табір у Фейсбук

Про наш табір на Ютуб

Про наш табір в Інстаграм

В наших планах

⁃створення творчого, благодійного, психологічного-реабілітаційного табору для дітей та їхніх мам

⁃продовження волонтерської діяльності для підтримки цивільного населення (дітей та їхніх батьків) 

⁃у майбутньому, ми мріємо відбудувати і відновити  зруйнований окупантами у селі Кухарі наш еко-простір, да допомогти Кухарям відновитися, залучаючи кошти на відбудову села 

⁃дуже мріємо, що зможемо зустріти Нашу велику родину Час Індиго у таборі, та відсвяткувати нарешті не лише день нарождення табору, а і перемогу України 🇺🇦

Все буде Україна 💛💙

Все буде любов 

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Тетяна Кукла, Черкаси
Майже 12 років тому спочатку для власних дітей я відкрила приватний садочок, згодом початкову школу, що працюють за Монтессорі мет...
Підтримати
ТОВ "МАЛС", Суми
Інтернет-провайдер ТОВ “МАЛС” вітає українців та інших громадян світу! Наша команда вже багато років забезпечує безперервний інтер...
Підтримати
Добродій Дмитро, Запоріжжя
Шановні друзі України! Я, Дмитро Добродій – приватний підприємець, власник сімейного ресторану BERGAMOТ у місті Запоріжжя. B...
Підтримати
Анна Мазур, Київ
Happy Monday працює, щоб українці знаходили роботу та могли підтримувати себе і країну. Наш фронт зараз — це якісна, важлива та пе...
Підтримати