В‘ячеслав Лучко
Буча, Київська
Підтримати
Моя історія
сайт

Вітаю!

Я – В‘ячеслав Лучко, власник крафтової будівельної компанії “USEBE”. Ми займаємося наданням повного спектру послуг у будівництві нерухомості у місті Ірпінь, Буча та Київській області.

Наразі втратили можливість надавати значну частину послуг, та зупинилися лише на будівництві у більш безпечному регіоні.

Релокація будівельного бізнесу на Західну Україну призвела до повного удосконалення компанії USEBE, з частковим ребрендингом та новими проявами філософії. 

Ми заколабилися з новими партнерами релокованого бізнесу зі сфери будівництва нерухомості, при цьому залишивши вже існуючих, перевірених часом та ділом. Об‘єднавшись, ми почали розробку продукту, який не просто задовольнить всі потреби майбутніх жителів, а й вдосконалить місто, в якому ми його розташуємо.

Учасників проєкту об’єднує одне – ведення повністю прозорого і сучасного бізнесу в новому для нас регіоні. Таким чином ми підтримаємо нашу країну в тяжкі воєнні часи та в мирному майбутньому. 

В місті Ужгород, де ми плануємо будівництво нових метрів квадратних, сьогодні не вистачає нерухомості із-за кількості переселенців з інших регіонів. 

Для подальшої розробки проєкту і залучення нових інвесторів нам необхідні кошти на додаткові витрати, транспорт та маркетинг. Тому буду вдячний за будь яку допомогу для мого релокованного бізнесу. 

ПІДТРИМАЙТЕ ПІДПРИЄМЦІВ УКРАЇНИ
Олександр Грабовський, Івано-Франківськ
Слава Україні! Мене звати Олександр Грабовський, я засновник групи брендів Star Face Family. З 2013 року Star Face Family  проводи...
Підтримати
Фролов Ростислав, Херсон
Мене звуть Ростислав Фролов. У 2008 році ми розпочали цікавий сімейний бізнес із подачі нашого сина Іллі. Він попросив мою дружину...
Підтримати
Юрій Косторніченко, Золочів
Ми виготовляємо сир Лиманський у селі Жуличі Золочівського р-ну, який реалізовуємо у Львові та Золочеві. Молоко заготовляємо у трь...
Підтримати
Єва Галайда, Обухів
Привіт! Мене звати Єва. Я – засновниця українського бренду натуральної косметики BOGIKA 🐞 Для мене це не просто бізнес, а частина ...
Підтримати